26.09.2009 г., 12:45 ч.

Невъзможна любов - алфа 

  Поезия » Друга
459 0 0

Невъзможна любов - алфа

Това е алфа част, все още не е довършено, но скоро ще бъде

Денят горещ е в този час,
стоя на брега и гледам в захлас.
Вълните разбиват се в скалите,
а вятърът вее ми косите.

Мислите ми препускат без посока
и плуват по течението на потока.
Той тях е окупирал,
без дори да ме е попитал.

Висок и строен, с мускули големи,
с усмивка блага и очи блестящи.
Той света ми отведнъж превзе,
не подозирайки за чувството, което ме обзе.

© Вики Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??