27.10.2012 г., 19:34 ч.

Невъзможна среща 

  Поезия » Любовна
1286 0 9

...на жените, които...

 

 

Не искам

да те срещна...

 

очите ти

да издържа

не бих могъл...

 

ръцете ти

ще ме погубят,

 

а дъхът ти

ще ме прати

в Ада!

 

Не искам

да те срещна...

 

че обещанията свои

не пристъпвам

 

и думи

без дела

не бих простил...

 

... дори на себе си...

 

Не искам

да те срещна...

 

но знай -

когато

 

...нощем...

 

тихичко

пристъпиш

във Морето,

 

аз някъде -

 

оттатък хоризонта...

 

ще те чакам.

 

 

21.10.2010

© ВикМарк Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??