3.01.2017 г., 21:28 ч.

Невъзможно късно е 

  Поезия » Любовна
554 0 4

Твърде късно е...
Отдавна на любов ухае душата!
Нали съм съня ти от снощи
и копнежа, който прегръщаш!
Нали съм причината нежна
за безсънните нощи?
Нали съм глътката въздух
в делничен ден?
Нали съм сезона на
твоето щастие?
Невъзможно късно е...
Безумно рано е,
да си тръгнеш от мен!

© I. Gabrovska Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??