1.09.2019 г., 10:33 ч.

Незабравен спомен 

  Поезия » Друга
361 0 0

Незабравен спомен
23.08.2019
(Д.Илиева)

 

Часовникът пак стрелките завъртя
И пореден час в миналото ни остана...
Денят отново размени се с Нощта - 
И ясен полумесец дойде на смяна!

 

До него разпиляни хиляди звезди,
Като светулки тъмен небосвод огряват! 
И там, най-ярката звезда си ти, 
Притихнала в мрака с тебе разговарям.

 

Разказах ти накратко за своите мечти, 
Че пусто време - бързо отминава.. 
Като топъл восък нощта ще се стопи
И денят ревнив ще ни донесе раздяла. 

 

Разговарях с теб до сияйната зора,
Когато слънчев лъч над мен проблясна...
Нощта стопи се, разговаряйки сама, 
Ти СПОМЕН бе в съзнанието ми ясно.
-

Д.Илиева 

© Донна Илиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??