14.03.2010 г., 12:33 ч.

Незабравима любов 

  Поезия
667 0 0

  Незабравима любов


Смъртта теб те зове,
дори вече кръста ти кове,
ала аз чувам твойте думи,
набиват ми се като куршуми.
Сълзите от мен избликват
и съзнанието ми надвикват.
Усещам колко близо е самотата -
идва с полъха на листата.
Безсилна съм към съдбата,
всичко сякаш пропада.
Като ранена сърна
силно в прегръдките ми ще те обгърна.
Мойте спомени винаги в себе си ще тая
и силно за теб ще мечтая.
Дори и в съня
камбаните на смъртта звънят.
Неописуемо любовтата си дарих
и пред я открих,
още я пазя като знатен корен,
ала вече е обгорен.

© Гергана Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??