23.09.2019 г., 7:52 ч.

Незараснал белег 

  Поезия » Любовна
526 0 4

Ще дойде време - ще си спомниш 
дъхът ми, аромата на парфюма.
Ще бъда тумор натежал, огромен,
На никого не казвай нито дума.

 

Ще дойде време - ще ме търсиш
но няма да е рано, нито късно 
Ще искаш пак да ме прегърнеш,
И взора ти ще бъде тъжен.

 

Ще чуя как шептиш гальовно,
но няма да намеря смелост...
Ще кажа "Остави ме, сбогом!"
Ще бъда незараснал белег.

 

© Виктория Тасева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??