1.07.2009 г., 21:53 ч.

Незаслужени сълзи 

  Поезия » Любовна
471 1 1

Всички сълзи, изплакани за теб -
искам ги! Върни ми ги!
Дали ще разтопят сърцето ти от лед?
Надали...

Може би си заслужавал всяка сълза?
Защо тогава съм сама?
Пак ли някой друг трябва да ме утешава?
Спокойно... свикнала съм и с това...

Никой не заслужава моите сълзи!
Никой! Колкото и да значи за мен!
Омръзна ми само мен да ме боли!
Но обещавам... и ти ще съжаляваш...
                                           ... някой ден

© Стефан стефанов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Сам го казваш в последната строфа...Не плачи за онова,което не плаче за теб...Никой не заслужава сълзите ти,колкото и да обичаш...
Предложения
: ??:??