3.09.2007 г., 13:00 ч.

Незначителност 

  Поезия
413 0 5
 

Незначителност



Родих се без да ме предупредят

и сигурно така ще си умра.

Неспирно ме подмятат и въртят

като пионка в някаква игра.

© Петър Варчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??