28.03.2021 г., 22:07 ч.

Ние... 

  Поезия » Философска, Друга
230 0 0

 

Ние...

 

Хармония космична е създала

Животът ни:

– от противоречия,

– от крайности,

– от грях,

но трябват ни и химни за възхва́ла

на Живота,

Любовта

и радостта от тях...

 

... Душите ни когато се докосват

повтарят упоени тези химни:

и тъй Животът е: мелодии разкошни –

възторжено необясними...

 

 

Имало едно време

© Коста Качев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??