Ние с теб
/триолет/
По лунна пътека вървим
а звездите безброй са –
разговарят си тихо за нас
че по лунна пътека вървим.
Тази нощ е празник за нас
тази нощ е само за вричане.
По лунна пътека вървим,
в любовта ни се вричаме пак.
© Fairy Всички права запазени