"На ИНТИ... от Сириус "
Забързани глупци...
загърнати в сиво...
огледайте се в нежността...
тя крещи в дъжда!!!
Балони празнични валят...
време е за празник на кръвта...
няма логика отвъд смеха...
Дави се живота сив... в кръвта.
А какво “за утре” да разкажем...
на нашите деца в утехата напразна...
когато грееха звездите над света...
и всеки носеше огъня на Вечността...?
Ние сме мъртви Звезди...
поети загърнати с думи...
търсещи пътя сред Хаоса...
към остров на зима безкрайна...
Глас... на глупостта прогнила...
Извръщам очи... стига лъжи...
храмът рухна отдавна в мен...
без разум... без лице...
... единствено със Сърце.
© Аматерасу Всички права запазени