30.03.2007 г., 18:17 ч.

Никога 

  Поезия
964 0 2
Сърцето обича, прощава.     
И ти никога няма да си сам,   
Щом още чувстваш и плачеш.      
Има смисъл в света.     
Бори се,обичай, мечтай    
И твои ще са дните.     
Повярвай ми, подай ми ръка.      
Бъди с мен в мечтите.

© Мелиса-Мел Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??