10.03.2007 г., 10:04 ч.

Никога 

  Поезия
535 0 3
Никога не искам да се чувствам както някога,
никога не искам да съм някой никъде
никога не искам да съм никой някъде
никога не искам да съм нещо което не съм
никога не искам нещо което е сън
никога не питам деня
дали някога ще срещна нощта
никога не виждам слънцето,
без то да е изгорило очите ми
някога поглеждам сърцето си
през отражението на сълзите ти
някога ще ми каже нощта
кога е срещнала деня
някога ще съм някой някъде за някого
и някога ще се чувствам както никога
но никога няма да забравя някога
когато някъде с някого чувствата бяха нещо
и нещо някъде за някого гореше...

© Иван Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??