23.12.2008 г., 19:08 ч.

Никой 

  Поезия » Друга
661 0 1
Никой, с теб в дъжда се крихме.
Никой, с теб обреченост красива споделихме.
Никой, ти зад мене беше.
Никой, никога до мен не беше.

Никой, аз крещях след теб.
Никой, аз горях за теб.
Никой, аз за тебе тлея.
Никой, никога не ще преодолея.

Никой, аз за теб танцувах.
Никой, аз без теб бленувах.
Никой, аз не знаех кой си.
Никой, знам, че вече никой си...

© Ели ИзбериСи Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??