Никой друг не ме е целувал така
и душата ми не е галил със пръсти,
с теб усетих, че не съм просто жена,
и исках още и още от твоите ласки.
Никой друг не ме е обичал така,
без условия и думи излишни,
даде ми само любов, без капка тъга,
спокойствие и въздух от твоя да дишам.
Никой друг не е тъгувал за мен
и сълзите ми не е изпивал със устни,
ти посрещна със мен новия ден
и с мълчание ми каза... "Обичам те!"
© Румяна Михалева Всички права запазени