8.05.2015 г., 18:41 ч.

Никой не ме разбира 

  Поезия » Любовна
430 0 1

Никой ли не ме разбира,

дори самата тя,

че желая само нея

и никоя друга?

Приятел учуден пита:

Защо точно нея избра?

Друг уверен ми казва:

Забрави я, недей я чака!

Нима така лесно е

да направиш това -

да загърбиш, отхвърлиш

и презреш любовта?

Така лесно ли е

да оставиш мечта,

когато заспиваш, сънуваш

и събуждаш се с нея?

Никой ли не ме разбира,

дори и самата тя?

Готов на всичко за нея

продължавам да се боря!

© Ангел Тодоров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Когато любовта е толкова силна, че си готов да дадеш всичко за този човек и ти е трудно, никой не може да те разбере.... Защото знаеш, че единствената която може да ти помогне е тя! И при мен е така... Поздравления, харесах!
Предложения
: ??:??