22.12.2007 г., 18:30 ч.

Никой не разбира любовта... 

  Поезия » Любовна
828 0 18

 

 

Никой не разбира любовта.

Любовта - тя никой не разбира,

затова в света е все така -

търсиш я и все не я намираш.

 

Истинска, желана като в сън,

нещо сякаш все не ни достига...

Даже в най-красивата любов

хиляди сияния умират.

 

Тя е рак на разума ни свеж

и не знаем, но тя го убива.

Никой не разбира любовта.

Любовта - тя никой не разбира.

© Росен Яворов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??