Никой не разбира любовта.
Любовта - тя никой не разбира,
затова в света е все така -
търсиш я и все не я намираш.
Истинска, желана като в сън,
нещо сякаш все не ни достига...
Даже в най-красивата любов
хиляди сияния умират.
Тя е рак на разума ни свеж
и не знаем, но тя го убива.
Никой не разбира любовта.
Любовта - тя никой не разбира.
© Росен Яворов All rights reserved.
Щом я сложиш в малък съд, малка я приемат сетивата.
Дявайки и повече простор тя превръща се във океан.
Но изпитваш ли и капка страх ще загинеш в нейния капан.
Стиха е добър !