Никой не знае...
защо идва любовтта
и защо тръгва
самотно в нощта -
като момент...
Тя докосва душите ни.
Никой не иска
болка в сърцето си,
но всеки плаче,
има собствени мечти -
като дете...
Невинно остремил се
към реалността,
но никой не знае
каква ще е накрая тя.
© Стеси Всички права запазени