6.12.2012 г., 14:43 ч.  

Никулден 

  Поезия » Философска
514 1 0

НИКУЛДЕН

 

Вечно броди през морета

в необятни диви ширини,

взима силните момчета

за другари свои по съдби!

Дето мине и небе разтваря -

Николай - във времето Светец,

винаги помага и дарява

крепко здраве без конец!

Исках като него аз да стана:

хванал здраво кърмата в ръка,

"своят кораб" да подкарам

по вълните движещи света!

И така ме следват ветровете

по вода под звездното небе,

но на сън дочувам бреговете

като пристана на моето сърце!

 

ЛЪЧИСТА

© ЛЪЧИСТА Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??