7.10.2004 г., 15:24 ч.

Нима 

  Поезия
982 0 0
С какви ли думи аз да те наричам,
защо си толкова студен кьм мен?
Обичах те и още те обичам,
на тази тежка орис сьм вьв плен!
Нима се влюбих аз на сила,
нима на сила ме боли,
обичта ми е магия,
която не може лесно да се развали!
Нима сьм искала да страдм,
да трия мокрите очи
и до полуда да повтрям,
че само теб обичам, разбери!

© Силвето Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??