12.09.2009 г., 10:52 ч.

Нима е възможно 

  Поезия » Любовна
512 0 5

Възможно ли е без любов,

да виждам светлината?

Без болката и без тъгата,

да се ръкувам с дните?

 

Възможно ли е без любов,

аз на живот да се надявам?

Да падам, ставам и отново

с надеждата да продължавам.

 

Възможно ли е без любов

да се спася от самотата?

Поредната за мен лъжа -

от себе си, че бягам.

 

И отговор аз имам.

А той е толкова категоричен...

Не мога без любов да дишам

и продължавам да обичам.

 

© Мариана Вълкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??