Sep 12, 2009, 10:52 AM

Нима е възможно 

  Poetry » Love
514 0 5

Възможно ли е без любов,

да виждам светлината?

Без болката и без тъгата,

да се ръкувам с дните?

 

Възможно ли е без любов,

аз на живот да се надявам?

Да падам, ставам и отново

с надеждата да продължавам.

 

Възможно ли е без любов

да се спася от самотата?

Поредната за мен лъжа -

от себе си, че бягам.

 

И отговор аз имам.

А той е толкова категоричен...

Не мога без любов да дишам

и продължавам да обичам.

 

© Мариана Вълкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??