20.08.2008 г., 10:17 ч.

Нима това съм аз? 

  Поезия
439 1 3

Нима това съм аз?

Онази горда... независима особа,

от която потреперваха околните...

НИМА това съм Аз?

Онази дива, несмирена, независима -

обхваната от диво своеволие...

Нима това съм Аз...???

Тази отчаяна и до болка смирена?

АЗ - тази, очакваща мъничко щастие...

 

© Румяна Александрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??