7.08.2022 г., 11:21 ч.

Нишка 

  Поезия » Любовна
293 4 5

Предупредих те. Нишката се къса
и вените ми буйстват като дяволи.
"Не ме разплаквай!" - казах колко пъти -
с кого си бил когато сме се нямали?


Предупредих те! Мога да съм зла
и ако лъжеш - лесно късам нишката!...
Разбрах, че те е блъснала кола.

... дано по-бързо да ми върнат
книжката.

© Лора Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??