Aug 7, 2022, 11:21 AM

Нишка 

  Poetry » Love
294 4 5

Предупредих те. Нишката се къса
и вените ми буйстват като дяволи.
"Не ме разплаквай!" - казах колко пъти -
с кого си бил когато сме се нямали?


Предупредих те! Мога да съм зла
и ако лъжеш - лесно късам нишката!...
Разбрах, че те е блъснала кола.

... дано по-бързо да ми върнат
книжката.

© Лора Димитрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??