5.10.2022 г., 21:27 ч.

Нищо сложно 

  Поезия
212 2 0



Колко просто може всичко,
да се каже днес.
Няма нужда от кавички
или интерес.

Няма нужда и от маски,
нито от лъжи.
Думи две с изящни краски,
просто ги кажи.

Но ги чувствай със сърцето,
в него те искрят.
Просто нещо, общо взето.
Чувствай аромат.

Простотата се усеща
даже щом боли.
Сложнотата е гореща,
постоянно ври.

От стремеж да сме неземни,
мислим плетива.
Хора, нека да сме земни!!!
Всичко е съдба....

© Валентин Йорданов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??