Oct 5, 2022, 9:27 PM

Нищо сложно 

  Poetry
220 2 0



Колко просто може всичко,
да се каже днес.
Няма нужда от кавички
или интерес.

Няма нужда и от маски,
нито от лъжи.
Думи две с изящни краски,
просто ги кажи.

Но ги чувствай със сърцето,
в него те искрят.
Просто нещо, общо взето.
Чувствай аромат.

Простотата се усеща
даже щом боли.
Сложнотата е гореща,
постоянно ври.

От стремеж да сме неземни,
мислим плетива.
Хора, нека да сме земни!!!
Всичко е съдба....

© Валентин Йорданов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??