4.12.2007 г., 18:05 ч.

Нищото... 

  Поезия » Друга
538 0 2
Поспри се малко,
загледай се в тъмното,
виж всяка частица,
изграждаща нищото!

Млъкни за малко,
ослушай се в тишината,
чуй всяка нота,
съставяща празнотата!

© Зори Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??