18.04.2007 г., 10:53 ч.

Низ 

  Поезия
706 0 1
Низ от случки и събития,
низ от спомени за минали мечти,
тъй във низ текат и дните ни
от заплетени игри!
Да се скриеш, невъзможно е!
Бягство - странна дума за това
да цениш живота, неразумно е,
просто т'ва е дяволска игра...


13.02.2004

© Екатерина Камбурова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??