9.08.2021 г., 23:28 ч.

Но любовта не би могла... 

  Поезия » Любовна
383 3 4

Ще можеш ли да ме изтриеш

съвсем от мисълта си ти?

Къде самичка ще се скриеш

без радост, обич и мечти?

 

След " Сбогом! " , " Свърши се! " , " Прости! "

от мен опитваш да избягаш.

Покриваш своите следи

и нищо не било е сякаш.

 

По пътища трънак полагаш

и срутваш всеки речен мост.

Врати с вериги яко стягаш

за мен, неканения гост.

 

Разделяй нашите тела,

но любовта... не би могла.

© Асенчо Грудев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??