Видях те...
между слънчеви лъчи
и беше толкова хубаво!
Странно ми стана...
всичко в мен затрептя
отново влюбено... влюбено...
Погледна ме...
с онзи поглед искащ и мил
и пролетен ручей потече...
Потръпнах...
с очи на влюбен елен
от мене всичко съблече...
Ръка ми подаде...
в пролетен ручей се къпех
и пак всичко беше любов...
Едва ме докосна...
а толкова нежност усетих,
стигаща за цял живот.
Видях те...
и отново се влюбих
в този пролетен ден...
Но не зная...
в кого ли... защо ли...
в пролетта... или в теб...
МУЗИКА>>> Chrs Norman -Alice
© Магдалена Костадинова Всички права запазени