25.09.2008 г., 10:13 ч.

Но ще бъда... 

  Поезия » Любовна
823 0 26
          Но ще бъда...

Плюш е цялото ти тяло,
а косите твои - свила,
твоя съм - виж колко бяла,
чакаща, трепереща и мила!...

И извивките целувам,
всяко кътче е магия,
устните по теб танцуват -
пий любов ти - докосни я!...

Сладка ли е? Може би горчива,
с вкус на плод и на кафе?
Днес съм твоя, утре - самодива -
запленила нечие сърце!...

Но сега съм твоята царица...
със целувки - цяло царство,
може да  си моя таен рицар,
но ще бъда... лоша господарка!...

© Таня Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??