28.11.2007 г., 0:24 ч.

Ноември 

  Поезия » Друга
981 0 3

Все някога ще си отидем.
Все някога - във края на ноември
ще се превърнем в сняг
и вятъра ще гоним.

 

Ще правим бели лупинги
и всеки ще е виртуоз във въздуха.
И всички ще сме малки,
и всички ще сме равни.

 

А после ще се слеем с другите,
ще сключим здраво своите кристали
и така ще ни запомни вечността -
като поредната безсмислена лавина.

© Захаринчо Методиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??