13.07.2011 г., 19:55 ч.

Ноктюрно 

  Поезия » Любовна
598 1 2

 

 

 

 

 

 

 

 

Нощта пристъпи зажадняла за любов,
а моите несбъднати мечти заспаха.
Навън бе тихо като благослов, а по небето
заплуваха неприютени сетивата.


Наднича изпод черното мастило
една сълза, открадната за тебе.
Аз вдишвам въздуха, по който скоро
преминал си така незримо.


И само закъснялото признание
нашепва ти, че още съм по стъпките,
които тайнствено отнасяш и...
за кой ли път отново ме осъждаш.

 

 

 

 

 

http://www.youtube.com/watch?v=UL2stgcqA9g

© Жулиета Великова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??