20.06.2013 г., 17:21 ч.  

Ноктюрно... 

  Поезия
915 0 20

                                                                                 ... s tobom dise...

 


Горчи ли ти
когато те попивам
от залези засъхнали в очите...

... когато няма път
и сипкав вятър
посипва тишина
да те знити

 

в забравени следи
вървяни дълго
покълнали на прага посред зима...

... когато всяка нощ гради безмълвно
порутен дом
и гроб безимен...


...

една единствена причина

спестеното
да сътвориш в постеля...
си тръгна...

някъде е зима...
потеглям...
         

за да те намеря...

 

 

 

 

© Бехрин Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??