НОЩ.
Луната приспива с ласки града.
В мрежа от сенки крият се влюбени.
Китара оставя в тишината следа.
Душите се търсят, изгубени.
Уморената улица тихо поляга.
Лунният лъч я милва свенливо.
Росата пълни очите с влага.
... Кръвта пулсира с времето диво.
© Мимо Николов Всички права запазени