27.05.2015 г., 23:26 ч.

Нощ 

  Поезия » Любовна
403 0 0

 


Цяла сутрин спомням си нощта!
Деня - подготвям се за нея...
Вечерта - изгряваща звезда!
Пак искам те, така копнея...

© Красимир Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??