16.02.2008 г., 2:01 ч.

Нощ без звезди  

  Поезия » Източни форми
1123 0 22

В печална сянка

угаснаха звездите ми.

Тъжна лунна нощ...

 

Небе без звезди -

угаснало вълшебство.

Звездна молитва...

© Виолет Гаджева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??