3.12.2016 г., 20:50 ч.

Нощ и светлина 

  Поезия » Любовна
228 1 2

 

Лесно е да бъда себе си,

защото съм и нощ, и светлина.

И дива лудост от безброй комети,

летящи  вечно в чисти небеса.

 

Лесно е да съм приятел верен,

с душа пречистена от изворна вода.

Но от отровни думи и предателства,

затварям се във мойта тишина.

 

Лесно е да бъда себе си,

защо съм искра от топлина,

пламтяща от жаравата на огъня,

оставяща  следи от светлина.

Дори  след... пепелта.

© Дочка Г Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??