14.08.2015 г., 16:51 ч.

Нощ жестока 

  Поезия » Друга
540 0 0

Кога ще настъпи следващата нощ,
да потъна пак в незнаен разкош...
Да запаля огънчето в твоя рай,
да те гледам как гориш докрай...
Да рисувам в очите ти вълнения,
да накажа всичките ти престъпления...
Да жигосвам кожата ти

сякаш си животно,
да направя съществуването ти
трудно и самотно...
Да не дишаш, шумно да преглъщаш
болка и сълзи
да не смееш към мен да се обръщаш,
алено, красиво да кърви.

И когато се събудя, да си пак до мен,
да сънуваш сладко, опиянен.
Да не знаеш за белега на дясното си рамо,
да се досещаш кога жена ти е нещастна отрано.
Да си неин, когато те поиска,
в противен случай ще търпиш,
стиска ти, не стиска,
вече ти си мой, капиш?

© explose Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??