20.06.2009 г., 16:35 ч.

Нощ - мечта 

  Поезия » Друга
460 0 0

Звездица свети във небето,

тъжно е само детето;

седи на прозореца и чака

някой да разбули мрака.

 

Вижда се в очите му надежда,

гори в сърцето му любов;

в мечтите му някой го отвежда

от този свят суров.

 

Звездица свети във небето,

време е от сън да стане детето,

така и звездицата оставя го само

да се бори за следващата нощ.

© Александра Василева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??