8.05.2010 г., 19:59 ч.

Нощем 

  Поезия » Любовна
424 0 0

По сънените коловози на сърцето ми
потраква тихо влакът в утринта.
Опитва се да не събуди отдавна
в мен заспала любовта.

Премествам нежно стрелката
на семафора и отклонявам настрани
желанието-влак - не искам
излишни сълзи и мечти.

И чувствам се спасена днес от себе си -
надвила болки, не крещи душата ми,
а бавно се събужда и живее
след времето на нечии следи.

© Теодора Савова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??