16.02.2007 г., 12:11 ч.

Нощен шепот 

  Поезия
998 0 25

 

 

Цяла нощ аз те слушах, сърце...

как туптиш...

туптиш...

И за нещо тревожиш се все...

и болиш...

болиш...

В тишината с отмерен тих звук

все броиш...

броиш...

Наниз спомени един след друг,

ми редиш...

редиш...

Вече цяла, на такта ти в плен,

ме държиш...

държиш...

Взрив от чувства пулсират във мен...

в тях кипиш...

кипиш...

Нямаш милост, прогонваш сънят ми

не щадиш...

не щадиш...

А щом утро се плахо промъкне,

стих твориш...

твориш...

 

 

16.02.2007

 

© Дидислава Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??