31.08.2024 г., 7:01 ч.  

Нощна разходка 

  Поезия
40 0 0

Надникнах зад завесата ефирна, 

Свежест , свобода и лъхна вятър във косите,

Нощ, алея , пламъчета тъй игриви,

Тишина , омая и звезди в очите,

Щурци, мелодии, безброй вселени във кутийки свити,

Меланхолии и тайни в спомени увити.

Поглед и целувка , две души в една са впити,

жадно гълтат от мига,безкрайност...

Аз угаснах , а не спират да мъждукат светлините...

© Любомир Поповски Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??