26.03.2017 г., 19:30 ч.

Нощта 

  Поезия » Любовна
310 1 9

Нощта над сърцата ще бди,
грее от лунните звезди.
Ще зее, като пропаст в нашите души,
волна, като птица ще отлети.

Ще слеем горящи тела,
дъхът ни ще влуди страстта.
Ще изпита удоволствие от любовта,
в нощта покрита от цветя.

Жизнена в нощта омайна,
гласът ще грабва своята премяна.
Нощта вдъхваща прозрение,
аз и ти в това навечерие.

Красота ще препуска в нощта,
повей ще разпръсква души.
Нощта ще вдъхва своята благодат,
под лунната завеса на обичта.

© Димитрина Владимирова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??