18.01.2012 г., 22:48 ч.

Нощта е ден 

  Поезия
607 0 2

Как бих те стоплил със дъха си нощен,

а със целувка дневна - твоя свят студен                            

и знам, 

жадуваща ще се завръщаш нощем -

пак търсеща живот... във нощен ден.

© Веселин Динчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??