Jan 18, 2012, 10:48 PM

Нощта е ден 

  Poetry
608 0 2

Как бих те стоплил със дъха си нощен,

а със целувка дневна - твоя свят студен                            

и знам, 

жадуваща ще се завръщаш нощем -

пак търсеща живот... във нощен ден.

© Веселин Динчев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??