3.12.2009 г., 13:53 ч.

Нощта е пълнолунна. 

  Поезия » Друга
455 0 0

 

Луната пак е пълна -

дявола зове,

да убие безразсъдно

моето сърце.

 

Луната пак омайва

хора-върколаци.

Най-пазените тайни

четат се във очите.

 

Луната пак пронизва

скованото ми тяло.

Вените ми изригват

и обливат я в червено.

 

Луната пак зловещо

облаци разкъсва.

Звездите безнадеждни

угасват и се бесят.

 

Нощта е пълнолунна,

зловеща и престъпна.

Зад сенки от стомана

смърт тихичко пристъпва.

 

Луната пак е пълна -

изгаря тъмнината.

В нощта наивно глуха

властва тишината.

 

 

 

© Сюзън Смърт Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??