20.07.2011 г., 17:59 ч.

Нощта не стига... 

  Поезия
852 0 12

Нощта не стига да те изсънувам.
Денят е малък, за да те създам!
Да беше огън - щях да те изпия!
Да беше хляб - да те раздам!

 

Но ти какво си? Нямам обяснение!
Родила се от непорочното мечта?
Монах ще стана и на поклонение
ще идвам все пред твойта красота!

© Божидар Георгиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??